Kolkweg 20-01

8243 PN Lelystad

+31 (0)320 767676

24/7 Klantenservice

Open: 08:30 - 17:00

Op werkdagen bereikbaar

Softwarespecialist in Flevoland

Justdata BV in Lelystad vindt een getalenteerde softwarespecialist voor opdrachtgevers in heel Flevoland. Zoekt u een tijdelijke kracht die bepaalde software voor u kan programmeren, installeren of updaten? Of wilt u graag hulp bij de invulling van een vaste functie? Dan kunt u rekenen op onze persoonlijke dienstverlening.

Onze specialisten snel op locatie

All-in ICT oplossingen

Detacheringsmogelijkheden voor uw bedrijf

De juiste match tussen de softwarespecialist en uw organisatie in Flevoland

Of u als opdrachtgever nu compleet nieuwe software wilt laten ontwikkelen of slechts een paar aanpassingen wilt laten doen aan uw huidige software; de zoektocht naar een ICT-professional is niet eenvoudig. Daarom helpt Justdata BV bedrijven in heel Flevoland met het vinden van een softwarespecialist (ook wel softwareontwikkelaar) en het invullen van andere IT-functies, zoals die van systeembeheerder. Dat doen we op de volgende manier:

  • We brengen samen in kaart of het een tijdelijke of vaste oplossing betreft en of u zoekt naar een junior of senior kandidaat;
  • In onze database van ruim 8.000 kandidaten of ons eigen team van ICT’ers gaan we op zoek naar de kandidaten die aansluiten bij de vereisten van de functie en uw bedrijfscultuur. Vervolgens leggen we u een selectie voor;
  • Na invulling van de functie zorgen we eventueel voor een in-houseopleidingstraject, persoonlijke coaching en coaching on the job.

Ontdek de mogelijkheden

Als ICT-specialist in Lelystad weten we als geen ander welke professional bij welke opdracht past. Wilt u meer weten over onze werkwijze in het vinden van een softwarespecialist voor uw bedrijf in Flevoland? Neem dan contact met ons op. U bereikt ons via 0320-767676, via info@justdata.nl of door het contactformulier in te vullen.

Contactformulier

Vul het contactformulier in en we nemen contact met je op.