Kolkweg 20-01

8243 PN Lelystad

+31 (0)320 767676

24/7 Klantenservice

Open: 08:30 - 17:00

Op werkdagen bereikbaar

Online werken Lelystad

U kunt voortaan altijd zorgeloos online werken dankzij de diensten van Justdata BV in Lelystad! Bij ons kunt u terecht voor een volledige dienstverlening als het gaat om ICT. Zo richten we uw werkplek in, maar zorgen we er ook voor dat u en uw medewerkers probleemloos aan het werk kunnen.

Onze specialisten snel op locatie

All-in ICT oplossingen

Detacheringsmogelijkheden voor uw bedrijf

Zorgeloos online werken met onze diensten in Lelystad

Mogelijkheden tot online werken zijn onmisbaar voor iedere organisatie: dat weten we bij Justdata BV in Lelystad als geen ander. Een online werkomgeving zorgt ervoor dat u waar en wanneer u maar wilt kunt werken, eenvoudig met collega’s samenwerkt en altijd uw bestanden kunt terugvinden en bewerken. Onze ervaren ICT’ers zorgen er graag voor dat alle faciliteiten om online te werken uitstekend geregeld zijn. Zij kunnen u onder andere helpen met oplossingen voor:

  • De inrichting en het onderhoud van serversystemen, software en online werkplekken;
  • De aankoop en installatie van Office 365-licenties;
  • Snelle ondersteuning bij technische storingen.

Bespreek de mogelijkheden met ons

Onze professionals verzorgen de ICT voor bedrijven in Lelystad en de rest van Flevoland. Door onze lokale insteek kunnen we altijd snel ter plaatse zijn bij problemen. Wilt u meer weten over de mogelijkheden tot online werken van ons IT-bedrijf in Lelystad? Bel dan naar 0320-767676, stuur een e-mail naar info@justdata.nl of vul het contactformulier in.

Contactformulier

Vul het contactformulier in en we nemen contact met je op.