Kolkweg 20-01

8243 PN Lelystad

+31 (0)320 767676

24/7 Klantenservice

Open: 08:30 - 17:00

Op werkdagen bereikbaar

Office 365-licenties kopen

Als u Office 365-licenties wilt kopen, dan helpt Justdata BV in Lelystad u graag verder. Met ons team van professionals zorgen we ervoor dat u en uw medewerkers snel aan het werk kunnen. Iedere organisatie of afdeling heeft andere wensen als het gaat om software. Daarom bieden we licenties met verschillende mogelijkheden aan.

Onze specialisten snel op locatie

All-in ICT oplossingen

Detacheringsmogelijkheden voor uw bedrijf

Office 365-licenties kopen bij een CSP-partner van Microsoft

Office 365 is voor veel bedrijven onmisbare software voor het online werken. Het (samen)werken wordt hiermee een stuk eenvoudiger. Als CSP-partner van Microsoft kunt u bij ons met een gerust hart Office 365-licenties kopen. Afhankelijk van uw wensen, biedt Office 365 mogelijkheden tot het gebruik van alle applicaties (Word, Excel, PowerPoint, et cetera), Teams voor onder andere vergaderingen en zakelijke e-mailaccounts. Zoekt u als mkb’er ook naar een cloudservice om uw bestanden eenvoudig te beheren? Dan kunt u bij ons terecht voor een oplossing vanaf vijf personen.

Bel of mail ons om direct uw Office 365-licenties te kopen

Justdata BV verzorgt de ICT van bedrijven in Lelystad en de rest van Flevoland. Indien u dat wenst, kunnen onze ICT-professionals de Office 365-software voor u installeren en up-to-date houden. Onze klantenservice is telefonisch bereikbaar via 0320-767676 of per e-mail via info@justdata.nl. U kunt ook het contactformulier invullen.

Contactformulier

Vul het contactformulier in en we nemen contact met je op.