Kolkweg 20-01

8243 PN Lelystad

+31 (0)320 767676

24/7 Klantenservice

Open: 08:30 - 17:00

Op werkdagen bereikbaar

Raak nooit meer belangrijke e-mails en bestanden kwijt met Office365 Backups

Met Office365 Backups maakt u automatisch back-ups van al uw e-mail, OneDrive for Business, Teams en SharePoint data naar de Cloud. Waar nodig kunt u de data in een paar muisklikken terugzetten. Hierdoor bent u 24/7 beveiligd tegen hacks en ongewenste verwijdering.

Office365 Backups werkt op basis van een licentie per gebruiker. Hierbij krijgt u ongelimiteerd opslag en dataretentie en ontvangt u periodieke rapportages van uw gegevens. Dit allemaal al vanaf € 2,50 per gebruiker per maand.

Wat maakt Office365 Backups uniek?

  • Onbeperkte data en retentie, met vaste prijzen
  • Keuze uit datacenters in Nederland, UK, Duitsland, Noord Amerika, Canada, Japan en Australië
  • Het installatieproces duurt minder dan 3 minuten
  • Eenvoudig te beheren gebruikersinterface – snel en responsief
  • Gedetailleerde beheerdersrollen – beperk toegang tot back-ups, herstel, opschonen en rapportage
  • Snelle back-up en herstel in Exchange, Sharepoint, Teams en OneDrive
  • Alle data wordt versleuteld opgeslagen

De grootste voordelen van Office365 Backups

Verwijderde bestanden

Microsoft Office 365 bewaart verwijderde data in de prullenbak voor 93 dagen. Terugzetten van folders en mailboxen is een moeizaam, handmatig en kostbaar proces, waar u niet op zit te wachten. Office365 Backups maakt automatisch back-ups van alle e-mail, OneDrive for Business en SharePoint data naar de Barracuda Cloud opslag. Waar nodig kunt u uw data in een paar muisklikken weer terugzetten.

Altijd alle mails beschikbaar

Toegang tot, zoeken naar en ophalen van uw beveiligde Office 365 data vanaf elk apparaat wat met internet verbonden is. Zoek specifieke items, folders, mailboxen of zoek naar een item binnen bepaald tijdsbestek of een item wat door een specifieke gebruiker gemaakt is met de point-in-time recovery. U bepaalt waar uw geselecteerde data opgeslagen wordt: op het originele account of op elke andere locatie die u kiest.

Voorkom interne bedreigingen

Ongeveer 70 procent van alle verloren gegevens is te wijten aan het per ongeluk of op een schadelijke manier verwijderen van gegevens door medewerkers. De basisherstel optie welke Microsoft Office365 biedt, is niet toereikend genoeg om uw gegevens zo snel mogelijk te herstellen. Office365 Backups biedt uitgebreide, kosteneffectieve en schaalbare bescherming van uw Office 365-gegevens, zonder dat dit uw infrastructuurkosten verhoogt.

Bescherming tegen virussen

Naast verwijdering van data door medewerkers kunnen gegevens ook verloren gaan bij misconfiguratie, client-synchronisatieproblemen en recentelijk de wijdverspreide aanwezigheid van malware en ransomware, waardoor gegevens onbruikbaar kunnen worden gemaakt. Door Office365 Backups worden uw e-mails en bestanden voor bedreigingen van buitenaf beschermd.

Voldoen aan regelgeving

Het backupplatform ondergaat regelmatig audits door derden en is SSAE 16 Type II-gecertificeerd. Extra beschermingslagen in Barracuda Cloud Control zijn multi-factor authenticatie, IP-adres inlogbeperkingen en rolgebaseerd beheer. Daarmee voldoet u ook aan de strenge wetgeving op het gebied van data opslag in Europa.

Makkelijk beheren

Office365 Backups biedt een gebruiksvriendelijke set-up, met een simpele en intuïtieve manier van beheer. Ongelimiteerde opslag betekent geen zorgen of extra kosten. Daarnaast kan Office365 Backups toegankelijkheid specificeren per rol, en bieden wij gedetailleerde, op item gebaseerde rapportage mogelijkheden voor back-ups en restores.

Unlimited alles-in-1 pakket voor het maken van Office365 backup

Alle Office365 gegevens waarvan een backup is gemaakt door Office365 backups zijn toegankelijk, doorzoekbaar en herstelbaar vanaf elke locatie met een internetverbinding. Zoek eenvoudig naar specifieke items of herstel naar een specifiek punt in de tijd. Bestanden of e-mails uit een bepaald tijdbereik kunnen worden hersteld naar het oorspronkelijke gebruikersaccount, naar een andere locatie of naar een geheel andere account – handig wanneer gegevens worden opgeslagen van een account dat beëindigd is buiten de standaardlimiet van 30 dagen van Microsoft.

Daarnaast maakt Microsoft slechts om de twaalf uur een backup van uw SharePoint en OneDrive sites, het bewaart slechts veertien dagen de OneDrive gegevens, en 30 dagen SharePoint gegevens. Bij verlies moet u via Microsoft ondersteuning vragen en alles in deze dagen ophalen. Een volledig herstel van de sitegegevens is de enige optie. Met Office365 Backups heeft u hier geen zorgen meer om!

Professionele Office365 Backup

De Office 365-prullenbak is een handige tool, maar deze is niet ontworpen als een backup oplossing en werkt ook niet zo. Om te beginnen is de bewaartermijn van 93 dagen niet toereikend voor de meeste beleids- en wettelijke voorschriften.

Het terughalen van verloren bestanden is omslachtig en tijdrovend omdat elk bestand afzondelijk dient te worden hersteld. Office365 backups is dan ook de oplossing.

Het biedt uitgebreide, kosteneffectieve, schaalbare bescherming voor al uw Office 365-gegevens. Het maakt automatisch en veilig een back-up van uw e-mail, contacten, mappen, planningen en taken, samen met uw OneDrive voor Business- en SharePoint-gegevens, naar de Cloud.

Gratis Office365 security check

Onze gratis Office365 security check controleert zakelijke e-mailaccounts op de aanwezigheid van APT’s zoals ransomware- en phishing-aanvallen. Hieruit volgt een rapportage over de geavanceerde dreigingen die in de Exchange Online-accounts zijn aangetroffen, ingedeeld op gebruiker en mailbox. Het rapport brengt daarnaast in kaart hoe deze dreigingen zich binnen de organisatie zouden kunnen hebben verspreid via geïnfecteerde gebruikers. Indien gewenst, kunnen wij met de uitslag van dit rapport aanbevelingen doen voor het verwijderen van deze dreigingen.