Justdata Cloud


Cloud Computing is de toekomst. We kennen natuurlijk al jaren de boekhoudprogramma’s in abonnement vorm en maar ook Gmail, Hotmail of MSN zijn cloud diensten? Hoe komt het dan dat je nu overal Cloud hoort? De sterk verbeterde internetverbindingen maken het mogelijk om steeds meer diensten via internet beschikbaar te maken.

Er komen steeds meer aanbieders van zakelijke oplossingen via Cloud Computing, bijvoorbeeld Microstof met Office 365. Maar misschien is het voor uw bedrijf handiger om een eigen Cloudomgeving te creeren? Of heeft u liever een Private Cloud zoals Justdata dat tegenwoordig steeds vaker aanbiedt aan haar klanten?

Uw Server bij ons in het datacenter en u betaald alleen een klein bedrag per werkplek per maand voor de diensten die u afneemt. Er zijn veel mogelijkheden omtrent Cloud waarover wij graag met u willen sparren om voor uw bedrijf tot de juiste keuze te komen. Met name kostenbesparing, efficient werken, flexibiliteit, rendement en een lage investering en stabiliteit zijn redenen om Cloudcomputing te overwegen.

Werkplek 365

Werkplek Online is een Windows Desktop die overal en altijd via internet beschikbaar is.

De werking is simpel.

U logt in via een website en heeft direct toegang tot email, agenda, documenten en de diverse Microsoft applicaties. U betaalt een vast bedrag per gebruiker, per maand.

Wat is Werkplek 365?

 • Maak e-mail en documentbeheer simpel

  Verstuur e-mail en beheer je documenten productiever met onze vereenvoudiging op Office 365 of Hosted Exchange/SharePoint.

 • Log in één keer in op al je apps via Single Sign-On

  Creeër een desktop ervaring door met één keer in te loggen toegang te krijgen tot al jouw applicaties, hierdoor bespaar je een hoop tijd.

 • Beheer elk bedrijfsproces in je browser

  Koppel al je bedrijfsprocessen zoals activiteiten of projecten aan documenten of e-mail met eenvoudig op maat te maken Business Apps.

 • Verbind met Legacy Windows Applicaties

  Creëer een hybride werkplek waarin je Legacy Windows applicaties kunt starten, zo kun je cloud en lokale apps integreren in één werkplek.

Werkplek Online

Werkplek Online is een door Justdata beheerde en gehoste werkplek die via internet beschikbaar is. Dus geen eigen infrastructuur en ICT beheer! Flexibel en betrouwbaar.

De basis werkplek bestaat uit:

 • Windows werkplek incl. Windows licenties
 • 500MB schijfruimte
 • Hosted Exchange met 25 GB opslag

De basis werkplek is op 4 manieren te upgraden

Office

Kies uw Office pakket vanaf
€ 12,95

Office

Kies uw Office pakket


vanaf € 12,95

Click Me!

Opslag

Bepaal uw capaciteit incl. backup 10 GB vanaf € 2,10

Opslag

Bepaal uw capaciteit incl. backup 10 GB € 2,10

Click Me!

Applicaties

Integreer eigen applicaties
vanaf € 39,00

Applicaties

Integreer eigen applicaties
vanaf € 39,00

Click Me!

Service

Kies uw serviceniveau vanaf € 8,95

Service

Kies uw serviceniveau

vanaf € 8,95

Click Me!

Werkplek Online zorgt voor een optimale beschikbaarheid van applicaties en informatie.

Zo creëren we we een centrale ICT omgeving waarmee bereikbaarheid, snelheid, flexibiliteit, continuïteit en kostenbesparingen worden gerealiseerd.

Zijn er alleen maar voordelen? Helaas niet. Daarom zetten we alles voor u op een rij.

Voordelen


Nadelen