Kolkweg 20-01

8243 PN Lelystad

+31 (0)320 767676

24/7 Klantenservice

Open: 08:30 - 17:00

Op werkdagen bereikbaar

ICT

ICT moet gewoon werken vinden wij van Justdata BV. Daarom hebben wij een All-in oplossing voor het MKB. Hiermee is uw ICT omgeving altijd up-to-date en mocht er toch een storing zijn dan hebben wij dit vaak al eerder door dan u zelf. We doen er alles aan om storingen te voorkomen namelijk. Dit doen wij proactief met onze geavanceerde beheersoftware. Daarnaast kunnen wij snel op locatie zijn indien noodzakelijk. 

Diensten

Met 8 ICT-specialisten ondersteunen we zo`n 200 klanten bij hun systeembeheer, netwerkbeheer en websitebeheer. Van het leveren, plaatsen en onderhouden van hardware tot het leveren en up to date houden van software. We plaatsen ook regelmatig bekabeling en installaties voor internettoegang (bedraad of WIFI). 

Hiervoor maken we gebruik van gerenommeerde merken zoals HP, Cisco, Lenovo, Microsoft, Ubiquity en Terra. Het is ook mogelijk om uw eigen systeembeheerder (tijdelijk) te ondersteunen, bijvoorbeeld bij drukte, vakantie of complexe projecten.

Over Justdata BV

JustData is een ICT-bedrijf dat de persoonlijke insteek van een ZZP-er combineert met de zekerheid van een groter bedrijf. Wij zijn goed bereikbaar, persoonlijk en flexibel, maar hebben daarnaast de mankracht om zaken snel en daadkrachtig op te pakken. We werken dan ook lokaal (regio Flevoland) zodat we, indien nodig, snel bij u op locatie kunnen zijn om uw probleem op lossen.

Sociaal betrokken

Als partner van het UWV Werkbedrijf leiden wij mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt op tot ICT-er of geven hen een plek om werkervaring/ werkritme op te doen. Soms zijn dit Wajongers of mensen met een lichamelijke beperking, maar ook mensen die zich hebben laten omscholen, maar nog geen ervaring hebben. Wij trainen en begeleiden deze mensen naar een betaalde baan. Bij JustData, maar ook regelmatig bij één van onze klanten.

Detachering

Een deel van onze ICT-professionals is beschikbaar voor detachering, bijvoorbeeld als software-ontwikkelaar of helpdeskmedewerker. Dit kan zowel kort- als langdurend. Vraag ons naar de mogelijkheden.