Justdata ICT

ICT

Altijd beschikbaar of niet? Aan u de keuze.

Voip telefonie met Justdata

Voip

Goedkoper bellen via internet. Bespaar nu.

Justdata Cloud

Cloud

Werken op de nieuwe manier. Altijd en overal.

Justdata Web

Web

Uw website in versie 3.0 op de toekomst gericht.

Online Werken

Alle voordelen van de meest geavanceerde systemen, maar niet de hoge bijbehorende kosten.

Met een groot assortiment aan standaard cloud oplossingen, van Justdata en van derden, bieden wij een stabiele basis voor de perfecte ICT-omgeving voor elk bedrijf.

Lees meer
Werkplek 365 is een Windows Desktop die overal en altijd via internet beschikbaar is. Dit werkt heel simpel. U logt in en heeft direct toegang tot email, agenda, documenten en de diverse Microsoft applicaties, of applicaties van derden. Werkplek Online is daarmee een volwaardige vervanger van een lokale werkplek met alle dure servers en licenties van dien. U betaalt een vast bedrag per gebruiker, per maand.
Microsoft SharePoint Online is een van de online services die wordt aangeboden als onderdeel van Office 365.
In plaats van zelf SharePoint installeren en beheren neemt u SharePoint als een abonnement af in de cloud. Met SharePoint maakt u sites
om documenten en informatie te delen met collega’s en partners.
Lync Online is een sterk verbeterde en zakelijk versie van programma’s als Windows Live Messenger.
De oplossing biedt de allernieuwste communicatiemogelijkheden, altijd en overal. Met Lync Online maakt u gebruik van aanwezigheid functionaliteit, Instant Messaging (chat), communicatie met geluid en beeld en het delen van je desktop of een PowerPoint presentatie.
Justdata biedt een breed scala hostingdiensten die beschikbaar worden gesteld vanuit de hypermoderne datacenters van onze cloud partners. Samen beschikken we over alle faciliteiten en kennis om u hosting op het hoogst mogelijke niveau aan te bieden. Betrouwbaar, flexibel en schaalbaar.
Justdata levert (glasvezel) internetverbindingen van vrijwel alle leveranciers, óók bij u in de buurt! Omdat we niet gebonden zijn aan één leverancier kunt u van ons een onafhankelijk advies verwachten. We leveren onze diensten via leveranciers als Eurofiber, NDIX, KPN, Unet, Ziggo, Cogas en vele anderen.

Bent u klaar voor de Cloud? Met de gratis Cloud Quick Scan weet u het direct!

Vraag de scan direct aan!

Opgeleverde
0
Werkplekken